Palo Alto, California is in the heart of Silicon Valley. Bustling with tech-savvy people using data hungry devices and apps, there's no way the city can do without the latest wireless technology. We worked closely with the city to come up with a novel solution that met their needs—and their aesthetic requirements.
bar

How we worked together.

  • We devised an innovative solution that hid ground equipment inside boxes that looked like green service mailboxes.

  • Collaborated with city officials and coordinated between six different agencies to overcome competing interests and requirements.

  • Carefully considered the unique mix of needs across residents, students, families, and businesses.

What we achieved.

  • Invented a new design solution to meet local aesthetic requirements.

  • Worked with the city to further expand the network in the future.

This website uses cookies to ensure you get the best experience. By continuing to use our site, you accept the use of cookies, and our Privacy Policy and Terms of Use.